Τρόποι Πληρωμής - Αποστολής

Τρόποι Πληρωμής

Αντικαταβολή

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κατά την παράδοση στο χώρο σας, πληρώνοντας το συνολικό ποσό στον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών. Η αντικαταβολή γίνεται μόνο με μετρητά και η χρέωση είναι 2€. Ελάχιστη παραγγελία 20€ (ισχύει μόνο εάν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή).

Για μεγάλες παραγγελίες όπου το δέμα είναι βαρύ (συνήθως πάνω από 7 κιλά) ή θεωρείται μεγάλου Ογκομετρικού Βάρους (όγκου ή βάρους) χρησιμοποιούμε Πρακτορεία Μεταφορών, ανάλογα με την περιοχή που προορίζεται η παράδοση. Στην περίπτωση αυτή δεν ισχύει ως τρόπος πληρωμής η αντικαταβολή, αλλά ισχύει η κατάθεση στην Τράπεζα ή πληρωμή με χρεωστική/πιστωτική κάρτα.

Μεταφορά σε λογαριασμό

Κάνετε την πληρωμή σας με απευθείας κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τον αριθμό παραγγελίας ως αιτιολογία. Η παραγγελία σας θα αποσταλεί αφού επιβεβαιωθεί η κατάθεσή σας.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN: GR1301725260005526110347464
Δικαιούχος: ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΟΦΙΑ & ΣΙΑ Ε.Ε.

EUROBANK
IBAN: GR3802603240000070201268810
Δικαιούχος: ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΟΦΙΑ & ΣΙΑ Ε.Ε.

Τα έξοδα εμβασμάτων από διαφορετική τράπεζα επιβαρύνουν εξ' ολοκλήρου τον καταθέτη

Paypal

Στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή Paypal και θα ανακατευθυνθείτε στον λογαριασμό σας.

Πληρωμή με κάρτα

Αποδεκτές κάρτες είναι οι Visa, MasterCard, Maestro, AmericanExpress, Diners που εμφανίζονται ως δυνατότητα επιλογής στο σύστημα ηλεκτρονικής παραγγελίας.
Η πληρωμή με πιστωτική κάρτα είναι μία απόλυτα ασφαλής μέθοδος πληρωμής για τους πελάτες μας. Η εταιρεία μας δεν θα έχει ποτέ γνώση των πληροφοριών της κάρτας σας ή του λογαριασμού σας. Κατά την πληρωμή της παραγγελίας σας, δεν ερχόμαστε σε επαφή σε καμία περίπτωση με τα στοιχεία και δεδομένα της κάρτας σας. Αυτές οι πληροφορίες καταχωρούνται απευθείας από εσάς με χρήση κρυπτογραφημένης σύνδεσης στα ασφαλή συστήματα της συνεργαζόμενης τράπεζας. Η Εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση μη νόμιμης χρήσης πιστωτικών καρτών.


Τρόποι Αποστολής

Παράδοση

Αποστέλλουμε τα προϊόντα μας σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας.

Για την γρήγορη και αξιόπιστη μεταφορά των προϊόντων μας έχουμε επιλέξει την ACS Courier, τα ΕΛΤΑ Courier και την Courier Center.

Η παράδοση της παραγγελίας πραγματοποιείται σε διάστημα 2-5 εργάσιμων ημερών. Σε απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές (ακριτικές ή νησιωτικές περιοχές), η παράδοση μπορεί να πραγματοποιηθεί λίγο αργότερα.

Οι ανωτέρω προθεσμίες παράδοσης δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.

Έξοδα Αποστολής

Τα έξοδα αποστολής εντός Ελλάδος είναι 3€. *

ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά

Για παραγγελίες άνω των 35€. *

Για παραγγελίες που αποστέλλονται με BOX NOW άνω την 20€.

* Σε δυσπρόσιτες περιοχές απαιτείται παραλαβή από το κοντινότερο κατάστημα courier. Η παράδοση της παραγγελίας στην διεύθυνση που βρίσκεται στην δυσπρόσιτη περιοχή θα έχει επιβάρυνση στο κόστος των μεταφορικών και θα επιβαρύνει τον πελάτη. Το κόστος σε αυτήν την περίπτωση εξαρτάται από την απόσταση από το πλησιέστερο κατάστημα courier και το βάρος του δέματος.


Ακύρωση Παραγγελίας

Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να ακυρώσει την παραγγελία του τηλεφωνικώς ή μέσω email εντός 24 ωρών από την ώρα αποστολής της. Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης και ακύρωσης της παραγγελίας έως ότου ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής της. Σε περίπτωση που έχει ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής ο πελάτης μπορεί να επιστρέψει το προϊόν καταβάλλοντας το μεταφορικό κόστος επιστροφής των προϊόντων. Για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στην Εταιρεία από ακύρωση της παραγγελίας υπεύθυνος είναι ο πελάτης. Σε κάποιες περιπτώσεις παραγγελιών, ενδέχεται να ζητηθεί προκαταβολή. Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή των προϊόντων δεν θα γίνεται αποδεκτή μετά το πέρας τριών (3) ημερολογιακών ημερών. Ταυτόχρονα, θα πρέπει το προϊόν να μην είναι κατεστραμμένο και να έχει όλα τα πρωτότυπα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν και πλήρη τη συσκευασία του. Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή η Εταιρεία έχει το δικαίωμα να προβαίνει μονομερώς και άνευ ετέρου τινός σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής έναντι του πελάτη.

Σε περιπτώσεις που έχετε καταχωρήσει μια ηλεκτρονική παραγγελία και κατά την παραλαβή διαπιστώνετε ότι λείπει κάποιο (ή κάποια) προϊόν από τη συνολική παραγγελία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να διευθετήσουμε όλες τις λεπτομέρειες που απαιτούνται και να σας αποστείλουμε τα προϊόντα που δεν παραλάβατε χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.