Τρόποι Πληρωμής - Αποστολής

Τρόποι Πληρωμής

Αντικαταβολή

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κατά την παράδοση στο χώρο σας, πληρώνοντας το συνολικό ποσό στον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών. Η αντικαταβολή γίνεται μόνο με μετρητά και η χρέωση είναι 1€. Ελάχιστη παραγγελία 20€.

Για μεγάλες παραγγελίες όπου το δέμα είναι βαρύ (συνήθως πάνω από 7 κιλά) ή θεωρείται μεγάλου Ογκομετρικού Βάρους (όγκου ή βάρους) χρησιμοποιούμε Πρακτορεία Μεταφορών, ανάλογα με την περιοχή που προορίζεται η παράδοση. Στην περίπτωση αυτή δεν ισχύει ως τρόπος πληρωμής η αντικαταβολή, αλλά ισχύει η κατάθεση στην Τράπεζα ή πληρωμή με χρεωστική/πιστωτική κάρτα.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση σε κάποιον από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 55 2608 5359 380
IBAN: GR1901725260005526085359380
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΟΦΙΑ
SWIFT: PIRBGRAAEUROBANK
ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 0026.0324.08.0200796191
IBAN: GR4802603240000080200796191
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΟΦΙΑ
SWIFT: ERBKGRAA

Για εμβάσματα από άλλη Τράπεζα, τα τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν εξ' ολοκλήρου εσάς.

Πληρωμή με Χρεωστική ή Πιστωτική Κάρτα

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα Visa, Mastercard, Diners και American Express κλπ στο ασφαλές περιβάλλον της EUROBANK.


Τρόποι Αποστολής

Παράδοση

Αποστέλλουμε τα προϊόντα μας σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας.

Για την γρήγορη και αξιόπιστη μεταφορά των προϊόντων μας έχουμε επιλέξει την ACS Courier, τα ΕΛΤΑ Courier και την Courier Center.

Η παράδοση της παραγγελίας πραγματοποιείται σε διάστημα 2-5 εργάσιμων ημερών. Σε απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές (ακριτικές ή νησιωτικές περιοχές), η παράδοση μπορεί να πραγματοποιηθεί λίγο αργότερα.

Οι ανωτέρω προθεσμίες παράδοσης δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.

Έξοδα Αποστολής

Τα έξοδα αποστολής εντός Ελλάδος είναι 2,50€ για παραγγελίες αξίας έως 25€. *

ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά

Για παραγγελίες άνω των 25€ δεν χρεώνεστε με έξοδα αποστολής. *

* Σε δυσπρόσιτες περιοχές απαιτείται παραλαβή από το κοντινότερο κατάστημα courier. Η παράδοση της παραγγελίας στην διεύθυνση που βρίσκεται στην δυσπρόσιτη περιοχή θα έχει επιβάρυνση στο κόστος των μεταφορικών και θα επιβαρύνει τον πελάτη. Το κόστος σε αυτήν την περίπτωση εξαρτάται από την απόσταση από το πλησιέστερο κατάστημα courier και το βάρος του δέματος.


Ακύρωση Παραγγελίας

Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να ακυρώσει την παραγγελία του τηλεφωνικώς ή μέσω email εντός 24 ωρών από την ώρα αποστολής της. Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης και ακύρωσης της παραγγελίας έως ότου ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής της. Σε περίπτωση που έχει ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής ο πελάτης μπορεί να επιστρέψει το προϊόν καταβάλλοντας το μεταφορικό κόστος επιστροφής των προϊόντων. Για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στην Εταιρεία από ακύρωση της παραγγελίας υπεύθυνος είναι ο πελάτης. Σε κάποιες περιπτώσεις παραγγελιών, ενδέχεται να ζητηθεί προκαταβολή. Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή των προϊόντων δεν θα γίνεται αποδεκτή μετά το πέρας τριών (3) ημερολογιακών ημερών. Ταυτόχρονα, θα πρέπει το προϊόν να μην είναι κατεστραμμένο και να έχει όλα τα πρωτότυπα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν και πλήρη τη συσκευασία του. Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή η Εταιρεία έχει το δικαίωμα να προβαίνει μονομερώς και άνευ ετέρου τινός σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής έναντι του πελάτη.

Σε περιπτώσεις που έχετε καταχωρήσει μια ηλεκτρονική παραγγελία και κατά την παραλαβή διαπιστώνετε ότι λείπει κάποιο (ή κάποια) προϊόν από τη συνολική παραγγελία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να διευθετήσουμε όλες τις λεπτομέρειες που απαιτούνται και να σας αποστείλουμε τα προϊόντα που δεν παραλάβατε χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.