Υλικά
- 500γρ παγωτό βανίλια
- 2 βαζάκια μαρμελάδα φρούτα του δάσους To filema tis lelas
- 200γρ κουβερτούρα λιωμένη
- Φρούτα του δάσους κατεψυγμένα
- 200γρ κέικ βανίλιας
Οδηγίες
- Σε μια φόρμα του κέικ απλώνουμε μεμβράνη και κάνουμε μια λεπτή στρώση με κουβερτούρα.
- Σε μια λαδόκολλα κάνουμε δίσκους με την λιωμένη κουβερτούρα και αφήνουμε να κρυώσουν στο ψυγείο.
- Έπειτα στρώνουμε την τούρτα μας κάνοντας στρώσεις με παγωτό, δίσκους κουβερτούρας και μαρμελάδα φρούτα του δάσους.
- Στο τέλος βάζουμε το κέικ σε κομμάτια δίνοντας την αίσθηση του παντεσπάνιου και τυλίγουμε με μεμβράνη.
- Βάζουμε κατάψυξη να σταθεί.
- Όταν σερβίρουμε την τούρτα ξεφορμάρουμε και γαρνίρουμε με φρούτα του δάσους κατεψυγμένα.