Εδώ σου έχω το πιο νόστιμο. Μπρουσκέτες με τυρί τσαλαφούτι, καραμελωμένα ροδάκινα, ρόκα και για κλείσιμο dressing βαλσάμικου με cranberry TO FILEMA TIS LELAS που δίνει μια έξτρα φρουτένια και γλυκόξινη νότα στο πιάτο μας.
Οδηγίες
Για να ετοιμάσουμε τις μπρουσκέτες κόβουμε κομμάτια πολύσπορου ψωμιού και τα φρυγανίζουμε ελαφρώς.
Σε ένα τηγανάκι σε μέτρια φωτιά βάζουμε 1 κουταλάκι βούτυρο να λιώσει και προσθέτουμε λεπτές φέτες ροδάκινου.
Αφού πάρουν χρώμα σβήνουμε με ένα σφινάκι κόκκινο κρασί, προσθέτουμε 2 κουταλάκια καστανή ζάχαρη, αλάτι και 1 κουταλάκι βαλσάμικο dressing cranberry TO FILEMA TIS LELAS.
Μόλις απορροφηθούν τα υγρά είναι έτοιμα τα ροδάκινα.
Στις φέτες ψωμιού απλώνουμε τυρί τσαλαφούτι, βάζουμε από πάνω τα ψητά ροδάκινα, ρόκα και γαρνίρουμε με dressing βαλσαμικο cranberry τις μπρουσκέτες μας.