Υλικά
- 300γρ κουβερτούρα γάλακτος
- 250γρ βούτυρο αγελάδος
- 6 αυγά
- 130γρ ζάχαρη
- 120γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 βανίλια
- Μια πρέζα αλάτι
- 2 κουταλιές κακάο
- 200γρ κουβερτούρα λευκή
- Μαρμελάδα ρόδι To filema tis lelas
- Σπόρους Ροδιού
Οδηγίες
- Σε μπεν-μαρί λιώνουμε το βούτυρο με την κουβερτούρα.
- Χτυπάμε την ζάχαρη με τα αυγά.
- Προσθέτουμε την λιωμένη σοκολάτα σιγά σιγά ανακατεύοντας.
- Έπειτα ρίχνουμε το αλεύρι κοσκινισμένο, την βανίλια και το αλάτι.
- Βουτυρώνουμε και πουδράρουμε με κακάο 10 πυρίμαχα μπολ για σουφλέ και ρίχνουμε το μείγμα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 για 9-10 λεπτά.
- Αφού κρυώσουν ελαφρώς σερβίρουμε με λιωμένη λευκή σοκολάτα, μαρμελάδα ρόδι και σπόρους ροδιού.
Καλή επιτυχία!