Εγγυημένα η πιο γρήγορη και εύκολη τούρτα παγωτό cheesecake. Ρίξε μια ματιά στη συνταγή και είμαι σίγουρη ότι θα την δοκιμάσεις.
Υλικά:
1 κουτί μπισκότα digestive χωρίς ζάχαρη
100γρ βούτυρο
500γρ παγωτό βανίλια χωρίς ζάχαρη
180γρ τυρί κρέμα
Γλυκό του κουταλιού βύσσινο χωρίς ζάχαρη TO FILEMA TIS LELAS
Οδηγίες
Σπάμε τα μπισκότα σε σκόνη.
Τα ανακατεύουμε με το λιωμένο βούτυρο.
Στρώνουμε την βάση σε ένα στρογγυλό ταψί 22cm.
Στο μίξερ χτυπάμε το παγωτό βανίλια με την κρέμα τυρί.
Βάζουμε το μείγμα πάνω από το μπισκότο .
Μεταφέρουμε την τούρτα για 6 ώρες κατάψυξη.
Έπειτα γαρνίρουμε με το γλυκό βύσσινο χωρίς ζάχαρη TO FILEMA TIS LELAS, χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο, μας λέει η Δωροθέα ως Chef , γιατί καθώς είναι χωρίς ζάχαρη αναδεικνύεται η γεύση του φρούτου και έρχεται σε απόλυτη ισορροπία με το παγωτό βανίλια.